Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Prachtig gemeubileerd appartement nabij het centrum van Tilburg

Een perfect onderhouden drie kamer appartement met een zeer luxe badkamer, gerenoveerd toilet, ruime ouderslaapkamer en een woonkamer met fraai uitzicht over de Tilburgse binnenstad. Het appartement beschikt over een afgesloten parkeerplaats en is op loopafstand van het stadshart gelegen.

Indeling en nadere omschrijving:

Begane grond:
Entree met bellentableau en intercominstallatie. Middels een op afstand bedienbare poort is er toegang tot de afgesloten parkeerplaats welke toebehoort aan de appartementen aan de Kardinaal van Rossumstraat en de Molenstraat. Tevens zijn hier de buitenbergingen van de diverse appartementen aanwezig.

2e verdieping:
De hal/entree is ruim opgezet en biedt voldoende ruimte voor een garderobe of extra kast, tevens is hier de meterkast gesitueerd welke is voorzien van 5 groepen en een aardlekschakelaar. De woonkamer is prachtig afgewerkt in lichte kleuren, met een laminaatvloer en spachtelputz en behang wandafwerking. De Velux dakramen zorgen voor een prettige lichtinval en zowel vanaf het balkon aan de voorzijde als vanuit de dakramen is er een fraai uitzicht over de Tilburgse binnenstad. De semi-open keuken is ingericht met een dubbele spoelbak, een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, losse vaatwasmachine, losse koelkast en een losse combi-magnetron. De losse apparatuur wordt ter overname aangeboden. Tegenover de keuken is de wasruimte gelegen, hier is de CV-ketel Bosch 2009 opgesteld en zijn de aansluitingen ten behoeve van wasapparatuur doorgetrokken. Tevens is er voldoende bergruimte. Het tussenportaal is de verbinding tussen de slaapkamers, badkamer en de toiletruimte. De badkamer is in zijn geheel gemoderniseerd en prachtig afgewerkt met modern tegelwerk, de inrichting bestaat uit een inloopdouche met glazen wand, een vaste wastafel in meubel en een designradiator. De separate toiletruimte is geheel in stijl met de badkamer gemoderniseerd en voorzien van een vrijhangend toilet en een fonteintje. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gelegen. De ouderslaapkamer is door het verzetten van een tussenmuurtje aanzienlijk praktischer geworden en biedt zodoende ruimte voor een twee persoonsbed. De vloer is afgewerkt met laminaat, er is televisieaansluiting en de wanden zijn afgewerkt met behang. Slaapkamer 2 is eveneens aan de achterzijde gelegen en voorzien van een laminaatvloer, structuurverf wandafwerking en er is toegang tot het balkon aan de achterzijde, de prachtige kast die in deze kamer staat wordt eveneens ter overname aangeboden.

Bijzonderheden:
Prachtig gemoderniseerd appartement met luxe badkamer en toiletruimte.
Op een ideale hoogte gelegen zodat u een vrij uitzicht heeft alsmede een prettige lichtinval in de woonkamer.
De aansluitingen voor de wasmachine zijn verlegd van de badkamer naar de wasruimte.
De cv-ketel is in 2009 vervangen.


Prijs
€1.095
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal personen
2
Beschikbaarheid
01-09-2018
Woonoppervlakte
70 m2
Woning code
RB-K52
Waarborgsom
€1.095