Biedt uw woonruimte aan

Verhuren

U wilt uw woning of woonruimte graag verhuren maar u heeft geen zin in 'gedoe'? U zoekt een bemiddelingspartner voor uw huurwoning en de zekerheid dat uw huurder betrouwbaar is?

BVwonen helpt u verder! Onze jarenlange kennis en ervaring staat garant voor een uitstekende match tussen u en uw huurder. Door onze uitgebreide screening weet u precies wat u in huis haalt. Wij weten welke huurder het beste bij u past. De aspirant-huurders zijn ingeschreven bij BVwonen en betalen een kleine vergoeding om als eerste het aanbod van huurwoningen in de omgeving Tilburg en omstreken te zien. Niet zelden is uw woning al verhuurd voordat we uw aanbod wereldkundig hebben kunnen maken. Door deze eigen database hebben wij alleen serieuze kandidaten die vooraf door ons gescreend zijn.

Verder wordt uw pand  professioneel aangeboden op diverse platforms en op alle grote verhuursites.

Dit is nog niet alles wat BVwonen te bieden heeft. Indien u uw woning of woonruimte door ons laat verhuren kost u dat helemaal niets. Ja, u leest het goed: niets. En daar krijgt u dus wel wat voor terug! Zoals wij u eerder vertelden zijn onze aspirant-huurders deskundig gescreend. Maar er is meer. Wat dacht u van een snelle afwikkeling van de contracten? Zo dragen wij ook zorg voor snelle doorstroom van de betalingen van de huur en de borgkosten. En een gedegen voor- en eindinspectie waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u helemaal geen omkijken naar uw pand dan kunt u ervoor kiezen om zowel het financiële als het technische beheer bij BVwonen onder te brengen. All-in! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij BVwonen.

Leegstandwet

De laatste jaren kwam het vaak voor dat woningen niet binnen een redelijke termijn verkocht werden. Ook nu is dat nog wel eens het geval. Om financiële tegenvallers te voorkomen kunt u uw woning verhuren volgens de Leegstandwet. Door hiervan gebruik te maken vervalt - onder bepaalde condities - de uitgebreide huurbescherming en hierdoor wordt verhuren vaak een reële optie. BWwonen kan u alles vertellen over de mogelijkheden.