Veelgestelde vragen

Hoe plan ik een bezichtiging in?

Om een bezichtiging aan te vragen voor één van onze woningen heb je een actief account nodig bij BVwonen. Daarna kun je inloggen op de website en een mail sturen voor iedere woning waar je interesse in hebt. Klik op de knop “reageren via e-mail” en stuur ons de link van de betreffende woning. Wij zullen je dan z.s.m. uitnodigen voor de bezichtiging

Waarom krijg ik geen reactie op mijn e-mails?

De meest voorkomende reden hiervoor is omdat er nog geen bezichtiging gepland staat. Nadat je ons een mail stuurt voor een woning nodigen wij je zo snel mogelijk uit voor een bezichtiging. Het plannen van een bezichtiging gebeurt altijd in samenspraak met de verhuurder en de huidige bewoner. Hierdoor duurt het soms even voor zo’n moment gepland staat. Maak je dus geen zorgen, we zijn je niet vergeten.

Hoe maak ik een account aan?

Op de homepage van onze website vind je de knop om jezelf in te schrijven. Je kunt hier zelf een account en wachtwoord aanmaken. Dit account kost €69,00 en is een jaar lang geldig. Na 12 maanden wordt je account automatisch gedeactiveerd. Er wordt dus niet automatisch nogmaals €69,00 afgeschreven.

Hoe maak ik een account aan zonder Nederlandse bankrekening?

Onze website accepteert op dit moment enkel Nederlandse bankrekeningen. Als je geen Nederlandse bankrekening hebt kun je de volgende stappen doorlopen:

  1. Schrijf de €69,00 rechtstreeks over naar BVwonen;
  2. Mail een betalingsbewijs naar info@bvwonen.nl;
  3. Wij maken een account voor je aan;
  4. Je ontvangt van ons je inloggegevens.

Hieronder vind je de bankgegevens die je nodig zult hebben:

IBAN: NL79ABNA0418671508

SWIFT: ABNANL2A

Naam bank: ABN AMRO

Adres bank: Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP in Amsterdam

Do you have an English version of your website?

At this time our website only has a Dutch version. However, if you use Google Chrome as your browser, Google can translate the entire site for you.

Ik heb geen loonstrookjes, kan ik ook iets anders sturen?

Bij het indienen van een aanvraag voor een woning wordt er altijd om twee recente loonstrookjes gevraagd. Wij begrijpen dat je als student of zzp’er geen loonstrookjes ontvangt.

Als student kun je daarom bijvoorbeeld de loonstrookjes van (één van) je ouder(s) sturen. Als zzp’er kun je ook je meest recente jaaropgave sturen.

Het belangrijkste is dat wij inzicht krijgen in jouw financiële situatie. Stuur ons daarom zo veel mogelijk relevante documentatie op. Dan zullen we deze documentatie zo snel mogelijk beoordelen.