Biedt uw woonruimte aan

Snel uw huis verkopen?

Zodra u besloten heeft uw huis te verkopen bent u op zoek naar een goede makelaar. Liefst een die dat binnen een korte tijd weet te bewerkstelligen. Dan hoeft u niet langer te zoeken: BVwonen is die makelaar!
Met een groot netwerk en een actieve database aan zoekenden kan BVwonen uw pand perfect onder de aandacht brengen van een hele gerichte doelgroep.

U wil natuurlijk zo snel mogelijk geintereseerden en bezichtigingen. Tegenwoordig oriënteren mensen zich veelal eerst online en zodra ze echt geïnteresseerd zijn zullen ze een brochure downloaden of aanvragen. BVwonen heeft in kaart wie dat zijn.

De volgende stap is vaak het bezichtigen van uw huis. Hierover maken wij vooraf heldere afspraken. BVwonen neemt voor u de begeleiding van de bezichtigingen geheel uit handen. Wij nemen met u de mogelijkheden door en stemmen af met de potentiële kopers. Wij zullen adviseren hoe u uw huis zo aantrekkelijk mogelijk kunt presenteren tijdens een bezichtiging. Vervolgens nemen wij uitgebreid de tijd om potentiële kopers professioneel rond te leiden.

Door ons persoonlijke contact, weten wij precies welke pluspunten om extra aandacht vragen en kunnen wij uw huis op zijn voordeligst tonen. Op zijn voordeligst,  maar ook eerlijk. Zodat de afhandeling van een eventuele koop soepel, snel en naar volle tevredenheid verloopt.

 

Waardepaling

BVwonen is een persoonlijke makelaar. Face-to-face. Een goede inschatting van de waarde van uw huis valt dan ook pas te maken na uitgebreid onderzoek van uw pand én een eerlijk gesprek tussen u als verkoper en wij als BVwonen.

Onze jarenlange ervaring en deskundigheid zorgt ervoor dat wij de waarde van uw huis nauwkeurig kunnen vaststellen. Door onze kennis van de lokale markt kunnen wij ook een prima inschatting maken van de verwachte verkooptijd.

 

Courtage

Een woning verkopen doet u vast niet elke dag. Er komt ook heel wat bij kijken. Transparantie en duidelijkheid is dan ook prettig. Dat vinden wij bij BVwonen heel belangrijk. Daarom zijn wij ook helder over onze courtage: wij rekenen altijd 1,5% courtage over de verkoopprijs. BVwonen houdt ervan nét iets harder te lopen dan een ander. En daar profiteert u van!

 

Papierwerk

De verkoop van een huis gaat helaas altijd samen met veel officiële stukken. Alles moet kloppen. Van een voorlopig koopcontract, een taxatierapport tot de definitieve koopactie en de inschrijving bij de notaris en het kadaster. Voor BVwonen is het dagelijkse kost. Voor u waarschijnlijk niet. Daarom begeleiden wij u van begin tot het eind in dit proces.


Wacht daarom niet langer en vergroot de kans op een snelle verkoop!
Bel vrijblijvend met BVwonen voor een oriënterend gesprek op telefoonnummer 013-5353205.