Beheren+

Het zelf verhuren van uw woning of woonruimte vergt enige moeite. Daarnaast zult u regelmatig wat tijd zult moeten steken in de verhuur van uw woning: het zoeken van nieuwe huurders, de bezichtigingen en niet te vergeten de papierhandel die hierbij komt kijken zoals huurcontracten en andere officiele correspondentie.

Voor iedereen die een woning of woonruimte wil verhuren maar geen zin in 'gedoe' heeft is het laten beheren van uw pand door BVwonen de ideale oplossing.
Het beheren van uw vastgoedportefeuille is namelijk één van onze specialiteiten!

Onze jarenlange ervaring en expertise in de woningmarkt maakt dat wij weten waar we over praten. Voor ons is 'die papierhandel' ons dagelijks werk. Wij kennen de wegen en de regels. Wij weten precies ook precies waarmee u als verhuurder het best geholpen bent. Zo kunt u verhuren zonder dat u er nog enig omkijken naar heeft. Bij BVwonen is u vastgoed in vertrouwde handen.

Al vanaf 4% (afhankelijk van de grootte van de vastgoedportefeuille) kunt u de zorg aan ons overdragen. Dat scheelt u veel tijd én gedoe. 
Wij zorgen voor het volledige traject van de screening van de huurders, het innen van de huur, het onderhoud van het pand, de sfeer in het pand en daarbij verzorgen wij ook nog eens een acht wekelijkse controle van uw pand!
Daarnaast regelen wij voor u de huuropzeggingen, de contracten en natuurlijk de begin- en eindinspectie.

Dat is nou een typische win-win situatie bij BVwonen! Uw All-in partner.

Inhuren

Het inhuren van uw woning is ook een van de vele mogelijkheden bij BVwonen. Wij hebben hiervoor een speciaal pakket samengesteld.
U heeft alle voordelen die het beheren van uw vastgoed door BVwonen met zich mee brengt. Wat dat allemaal inhoudt leest u hierboven. Maar daarnaast behoudt u ook de garantie van uw huurpeninngen.

BVwonen is hiermee een betrouwbare huurder van uw pand en zal ervoor zorgen dat uw huur ten allen tijde, op tijd de rekening staat. BVwonen is dan degene die de huur betaald. Daarmee sluit u alle onnodige risico's uit.

BVwonen neemt in deze het recht de woning te verhuren van u over en draagt daarbij de volledige verantwoordelijkeid voor de huurinkomsten.

Het inhuren door BVwonen is niet op ieder pand van toepassing en uw aanvraag wordt zorgvuldig beoordeeld. Ook een uitvoerige inspectie van uw woning is hier onderdeel van.

Voor meer informatie over Beheren of het Inhuren van uw woning kunt u contact opnemen met ons. Dat kan via de email en natuurlijk ook telefonisch. Wij vertellen u er graag meer over.