Huren

Al drie jaar op de wachtlijst en nog steeds geen huurwoning toegewezen gekregen? U heeft snel onderdak nodig?

Als u op zoek bent naar een huurwoning die past bij uw woonwensen dan bent u bij BVwonen aan het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod particuliere huurwoningen in de regio Tilburg en omgeving.

Het zoeken van een huurwoning valt vaak niet mee. Officiële instanties hebben te kampen met een beperkt aanbod en de wachtlijsten zijn lang. En zie dan nog maar eens een betaalbare huurwoning te vinden. 

BVwonen heeft de oplossing:
Via ons kunt u een woning huren van een particuliere eigenaar mét de zekerheden die u van een huurwoning mag verwachten. Ons aanbod is groot en wij bieden woonruimte in verschillende prijsklassen aan. Hiermee voorkomt u die ellenlange inschrijfprocedures en wachtlijsten.
Maar u krijgt wel de zekerheid dat alles netjes geregeld is.


Wij zijn een persoonlijk kantoor met korte lijnen en kennen al onze klanten persoonlijk. Face-to-face contact vinden wij belangrijk. Alleen op die manier kunnen we een goede match garanderen. Voor zowel de huurders als de verhuurders hanteren wij dan ook een uitgebreide screening.

Daarnaast maken onze aspirant-huurders gebruik van ons unieke systeem! Voor € 69,- per jaar krijgt u als eerste ons uitgebreide aanbod te zien en kunt u reageren op een aangeboden huurwoning. Geen lange wachtlijsten of een puntensysteem. Iedereen evenveel kans. Dat is wel zo eerlijk.

Wat wij u als huurder bieden:

  • Een enorm aanbod van huurwoningen: u hebt zelfs al woonruimte vanaf € 200,-!
  • De eerste keuze in het enorme particuliere aanbod: inschrijving kost € 69 per jaar en biedt u vele extra's
  • Een betrouwbaar aanbod van huurwoningen door uitgebreide screening
  • Geen oneerlijke bemiddelingskosten
  • Een eerlijke en redelijke vergoeding voor het opstellen het contract
  • Alle kosten zijn vooraf inzichtelijk bij iedere aangeboden woning

Schrijf u nu in en vindt direct een huurwoning!

Een zoekopdracht plaatsen

Wilt u er zeker van zijn dat u niks mist in het aanbod van huurwoningen of heeft u speciale wensen? Dan is het verstandig om BVwonen een zoekopdracht te geven. Door onze uitgebreide screening weten wij voor u snel, de perfecte woning te vinden. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.