Over BVwonen

BVwonen B.V. is het bedrijf van Bram Vermeulen (40). Zijn core-business: het kopen, verkopen, huren, verhuren en beheren van panden, of dat nu alleen het technische beheer is, of ook het financiële beheer. Geboren, getogen en woonachtig in Tilburg; voor Bram Vermeulen kent de regio Tilburg geen geheimen als het gaat over de vastgoedmarkt.

Bram is 40 jaar oud, heeft vastgoed en makelaardij gestudeerd.

Panden, wooneenheden, studio's, het aanbod bij BVwonen is van een gigantische omvang en misgrijpen doet u eigenlijk nooit. Met haar enorme netwerk is BVwonen in staat om voor iedereen een passend aanbod te laten aansluiten op uw vraag.

Middels onze website kunt u zich inschrijven voor het pand van uw dromen. Dat kost u slechts € 69,- per jaar en daarvoor krijgt u volledige toegang tot het totale aanbod, inclusief de meest uitgebreide fotoreportages en de complete lijst aan specifieke eigenschappen.

Met jarenlange ervaring in het vastgoed is Bram Vermeulen een echte vastgoedspecialist die wereld van het makelen als geen ander kent. Dat kan hij op de traditionele manier, maar de online wereld voelt voor hem ook als vanzelfsprekend.

Een huis kopen of verkopen, een pand huren of juist verhuren, de bezichtigingen regelen met potentiële huurders en kopers, screening, face-to-face screening, contractafhandeling, de advertenties, de fotografie. Bij BVwonen kunt u alles op het gebied van vastgoed met een gerust hart uitbesteden.

 

1. De kunst van het presenteren!

Bij het verkopen van uw pand speelt een goede presentatie een belangrijke rol. En daarmee bedoelen wij niet alleen het verstrekken van de juiste praktische informatie zoals het aantal vierkante meters of hoeveel kamers uw pand heeft. Een goede presentatie gaat veel verder.

Zo denken wij bijvoorbeeld goed na over welke middelen we in gaan zetten: via welke kanalen gaan we uw pand onder de aandacht brengen bij de doelgroep? BVwonen is een makelaar die de huidige tijd prima begrijpt: online bekendheid geven aan uw pand is namelijk onze expertise! Voor ons is dat wat anders dan de gegevens van uw pand 'online zetten'. Hoe we de juiste emotie overbrengen bij de potentiële kopers is essentieel. Hoe weten wij uw doelgroep te raken? Met goede teksten en de juiste sfeer op de foto's  weten wij uw verkoop tot een succes te brengen!

Soms is dit al genoeg: het komt regelmatig voor dat een pand al wordt verkocht of verhuurd, voordat er ook maar één advertentie is geplaatst.

 

2. Een groot netwerk vol potentiële kopers

Met haar enorme netwerk staat BVwonen midden in de huizenmarkt in de regio Tilburg en omgeving. Doordat wij naast de verkoop en de aankoop ook de partner zijn voor het huren en verhuren van panden hebben wij de huizenmarkt volledig in kaart.

Tussen huurders en verhuurders zitten immers ook potentiële kopers. En niet te vergeten alle mensen die ons al reeds hebben benaderd om een pand voor ze te zoeken. Onze database stelt ons in staat om een goede inschatting te maken van deze totale groep. Als wij uw pand in de verkoop nemen zullen wij ook altijd binnen dat eigen netwerk en onze database een uitgebreide check doen. Daarnaast zullen wij actief aan de slag gaan uw pand onder deze groep te promoten.

Soms is dit al genoeg: het komt regelmatig voor dat een pand al wordt verkocht, voordat er we hem online hebben geplaatst!

 

3. Een betrokken makelaar

BVwonen gaat verder: tijdens de verkoopperiode blijven wij ons actief inzetten om de juiste match te bevorderen. De online statistieken geven ons namelijk veel inzicht. Zodra er aanpassingen nodig zijn in de presentatie van uw pand gaan wij dat meteen doorvoeren. Zo houden wij vinger aan de pols en proberen wij de vraag en uw aanbod op elkaar af te stemmen.

Soms zit dat in kleine details en aanpassingen. Verder kijken dan gebruikelijk. Kansen zien waar anderen niet kijken. Dat is nou typisch BVwonen!

 

4. Makelaar +

Meer doen dan de standaard makelaar u biedt. Dat is ons motto! Vanzelfsprekend kent BVwonen alle gebruikelijke stappen die makelaars volgen in een gedegen verkoopproces. Zo doen wij mee aan de Open huizen route en maken wij een professionele brochure van uw pand indien u dat wenst. Onze eigen website geeft uitgebreide informatie aan potentiële kopers en wij presenteren uw pand onder de zoekenden in onze database.

Maar wij bieden veel meer! Denk aan de goede presentatie met sfeervolle fotografie. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een professionele huis- en interieurfotograaf in te schakelen (mét 360 graden fotografie). En wat dacht u van onze grote database met potentiële kopers die wij vaker benaderen? Wij doen aan passende aanbiedingen en brengen ze op ideeën.

Wij houden een vinger aan de pols gedurende het hele verkoopproces en dat zorgt ervoor dat wij kunnen bijstellen waar nodig. Dat doen wij ook zodra zodra wij het verhuurproces voor u verzorgen. Natuurlijk kunt u rekenen op onze directe manier van communiceren als het gaat om uw pand. Een realistisch beeld in plaats van 'bomen die tot in de hemel reiken'. BVwonen is een persoonlijke makelaar waar u een eerlijk advies krijgt. Geen 'groot kantoor' maar een makelaar met korte lijnen die voor een snelle doorloop van het verkoopproces zorgt.