Verkocht

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Van Hogendorpplein 49 Goirle

Goed afgewerkte, verrassend ruime tussenwoning met garage. De woning is centraal gelegen en beschikt over onder andere 4 grote slaapkamers, een diepe tuin en een overdekt terras.

Begane grond:
Ruime hal/entree met open trap, meterkast(2014, 6 groepen met aardlek) en toilet. Via de hal komt u in de ruime woonkamer. De Z-vormige woonkamer bestaat uit een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde en geniet tevens van veel lichtinval. Woonkamer beschikt daarnaast nog over een gashaard die in een schouw is verwerkt.
Via de achterzijde van de woonkamer kijkt en komt u eigenlijk in de open keuken. De is voorzien van vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap, close-in boiler en oven.

Eerste verdieping:
Middels de hardhouten trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers aan de achterzijde, een slaapkamer aan de voorzijde en de badkamer.
De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn respectievelijk 13m2 en 12m2 en eentje van hen biedt toegang tot het balkon.
De slaapkamer aan de voorzijde is 10m2 en voorzien van vaste wastafel.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad, douchecabine, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap komt u op de tweede verdieping. Deze biedt een riante voorzolder met dakkapel waar ook combi-ketel(Nefit) hangt en waar de aansluitingen zitten voor wasmachine en droger.
Tevens biedt deze ruime verdieping toegang tot de vierde slaapkamer. Slaap is voorzien van dakkapel, heeft een ruime oppervlakte van 13m2 en is tevens voorzien van veel kastruimte in de dakschuinte.

Buiten:
Woning is voorzien van voor- en achtertuin. Achtertuin is opnieuw aangelegd en vrijwel geheel verhard middels betonnen siertegelbestrating in combinatie met borders. Over de gehele breedte van de woning is een overdekt terras gerealiseerd met aluminium constructie.
Achter op het perceel is de garage gesitueerd die onder andere voorzien is van elektra en een elektrische roldeur.

Algemeen:
- Gunstige prijs
- 4 ruime slaapkamers
- Woning is grotendeels voorzien van rolluiken
- Gunstige ligging
- Woning is voorzien van ruime garage


Prijs
€230.000
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Aantal personen
Beschikbaarheid
Woonoppervlakte
110 m2
Woning code
Waarborgsom
€0