Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Zelfstandige studio met huurtoeslag mogelijkheid aan de Koestraat te huur

Uw eigen woonstudio met zeer lage maandlasten en parkeren op je igen parkeerplaats. Wij bieden u aan een studio gelegen op de 2e verdieping van het eind 2008 opgeleverd appartementencomplex “Tricolore” gelegen aan de Koestraat in Tilburg. De studio is goed afgewerkt (extra meerwerk bij de bouw) en instapklaar. Het appartementencomplex is gelegen op loopafstand van het stadscentrum en het Besterdplein met uitvalswegen, het centraal station, scholen en winkelcentra nabij. 

De indeling is als volgt: 

Begane grond: 
Via centrale entree met postbussen en bellentableau, centrale hal met toegang tot de trapopgang en lift; Tevens is via de centrale hal en achtergelegen gesloten binnenplaats de gezamenlijke fietsenberging en containerruimte te bereiken. 

Appartement 2e verdieping: 
De studio is gelegen aan de voorzijde van het complex; Via de entree/ hal heeft u toegang tot de bergruimte met w.m.a.; Tevens is de luxe badkamer, geheel betegeld, te bereiken, welke beschikt over een douche met cabine, wastafel en wandcloset; De gecombineerde woon/ slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, wanden korrelstructuur en plafond sputiwerk, openslaande deuren cq. Frans balkon; De luxe keuken in L-vorm beschikt over een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesgedeelte en veel bergruimte. 

Bijzonderheden: 
• Appartementencomplex opgeleverd eind 2008; 
• Woonoppervlakte ca. 30 m2; 
• Appartement gelegen op de 2e verdieping; 
• Gezamenlijke fietsenstalling.

Kale huurprijs €710,-
Warmte kosten + Parkeerplaats + bijdrage VVE €125,-
Totale huurprijs €835,-
Waarborgsom €1.000,-


Prijs
€710
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Aantal personen
2
Beschikbaarheid
01-03-2019
Woonoppervlakte
30 m2
Woning code
MO-K17
Waarborgsom
€1.000