Verkocht

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Geweldige loft met twee slaapkamers te huur nabij het Wilhelminapark in Tilburg

In een pakhuis wat nog stamt uit de hoogtijdagen van de textielindustrie in Tilburg bevindt zich deze prachtige loft van ruim 155m2.

Het oude pakhuis is van binnen compleet opnieuw opgebouwd. Hierdoor voldoet het aan de strenge woon- en isolatie eisen van tegenwoordig maar heeft het de uitstraling van een sfeervol rustiek pand.

De loft is vlak bij het Wilhelminapark gelegen. Binnen een paar minuten zit u met de fiets midden in het centrum van Tilburg. Ook het Centraal station en de grote Albert Heijn liggen vlakbij. Ondanks de centrale ligging heeft u geen last van de drukte uit de stad. Het is geen doorgaande straat voor auto's.

Via een automatische poort betreed je de stijlvol (onder architectuur) ingerichte gezamenlijke binnentuin.

De voordeur van het pakhuis bevindt zich op het terrein en wordt eveneens bediend door een videofoon systeem. Deze deur biedt toegang tot een centraal trappenhuis met ingebouwde lift. Het trappenhuis fungeert als centrale hal waaraan de individuele voordeuren grenzen van 3 lofts (1 per verdieping). Het trappenhuis is bij de renovatie onder moderne architectuur uitgevoerd en zorgt voor een mooi contrast tussen oud en nieuw.


Prijs
€1.500
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal personen
3
Beschikbaarheid
per direct
Woonoppervlakte
155 m2
Woning code
NM-K1542
Waarborgsom
€1.500