Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Schitterend appartement aan het Prof. de Moorplein in Tilburg te huur

Indeling

Entree/hal
Dit portiekappartement is gelegen in een keurig en modern appartementencomplex (2008). Je vindt op de begane grond een bellentableau, de brievenbussen en toegang tot de centrale hal. Vanuit hier kun je de lift/trap nemen naar de verschillende woonlagen én je hebt toegang tot de gezamenlijke fietsenstalling in de parkeergarage met eveneens de eigen parkeerplaats.

Het appartement is gelegen op de 5e woonlaag. Welkom thuis!

Woonkamer en keuken
Vanuit de entree komen we binnen in de woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht dankzij de grote van grond tot plafond reikende ramen. Naast een fijne lichtinval geniet je ook nog eens van leuk uitzicht. Daarnaast is de ruimte afgewerkt met een nette laminaatvloer (met vloerverkoeling én verwarming) en de wanden zijn voorzien van een lichte kleur, waardoor je hier met wat kleine aanpassingen je eigen woonstijl kunt creëren. Er is ruimte voor een leuke zithoek en een eettafel met stoelen waar je tot in de late uurtje kunt natafelen.

De nette open keuken is geplaatst in een rechte wandopstelling en voorzien van diverse apparatuur. Te noemen een 4 zones kookplaat, een recirculatie afzuigkap, een koelkast, combi-magnetron en een vaatwasser. Doordat er zowel onder- als bovenkastjes zijn geplaatst vind je hier meer dan genoeg ruimte voor al je boodschappen, servies en keukengerei.

Slaapkamer en badkamer
Het appartement beschikt over een goede slaapkamer waar je voldoende ruimte vindt voor een tweepersoonsbed en een linnen kast. Daarnaast is de ruimte voorzien van een neutrale afwerking met lichte wanden en een nette laminaatvloer. Ook is vanuit hier de badkamer en-suite bereikbaar.

De badkamer is een compacte ruimte maar absoluut compleet met een douche en een wastafel. De ruimte is van grond tot plafond betegeld in een lichte kleur en heeft daardoor een nette en verzorgde uitstraling. Het toilet met fonteintje bevindt zich separaat en is bereikbaar vanuit de entree, evenals de inpandige berging met de witgoedaansluitingen en de warmte-terugwin-installatie.

Balkon
Middels de openslaande deuren in de woonkamer of de slaapkamer is het woningbrede balkon toegankelijk. Hier zit je van 's middags tot 's avonds heerlijk in het zonnetje dankzij de westelijke ligging! Daarnaast is er voldoende ruimte voor een gezellig zitje. Fleur het geheel nog wat op met vrolijke bloemetjes, ga zitten en geniet! Dat is wat wij noemen, genieten met een grote G!

Bijzonderheden
- Inclusief parkeerplaats in de parkeerkelder;
- Het appartement is voorzien van een duurzame WKO-installatie en daarnaast geheel voorzien van vloerverwarming, vloerkoeling en een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning. Dit resulteert in lage energielasten.

Omgeving
Opvallend in het gebied de Reit is de brede strook met stedelijke voorzieningen zoals scholen, hoger onderwijs en aan het einde de universiteit van Tilburg aan de Professor Cobbenhagenlaan, die tevens van oost naar west de wijk in tweeën snijdt. In feite geeft deze voorzieningenstrook ook een scheiding aan tussen het noordelijk woongebied van de Reit en het zuidelijk gedeelte.

€900,- kale huur
€150,- service kosten
Excl G/W/E
Verwarming via Eteck: €75,- voorschot per maand

totaal per maand: €1125,- excl. G/W/E


Prijs
€900
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal personen
2
Beschikbaarheid
01-01-2021
Woonoppervlakte
53 m2
Woning code
KB-P74
Waarborgsom
€900