Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Nette semi studio te huur aan de Perosistraat in Tilburg

Deze ruime semi studio is gelegen in Tilburg. De woning bevindt zich in een rustige straat met het winkelcentrum Wagnerplein op loopafstand. Verder bevinden zich diverse supermarkten, bibliotheek, specialisten op gebied van food en non-food producten in de omgeving. Naast het winkelcentrum is Sportcomplex Drieburcht gelegen. Sinds enige jaren is het Tangent gereed en via deze rondweg is de ontsluiting van de wijk uitstekend. Je bevind je snel op de A58 of op de uitvalswegen richting Waalwijk. Kortom, de combinatie van woning en locatie maken dit een heerlijke plek om te wonen.


Indeling en omschrijving semi studio Tilburg:

Deze onlangs volledig gerenoveerde semi-studio is voorzien van een mooie nieuwe laminaatvloer en is gelegen op de eerste verdieping aan de voorzijde van het pand. De ruime semi studio beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

De gezamenlijke keuken die wekelijks wordt schoongemaakt beschikt over diverse luxe inbouwapparatuur zoals een kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Ook is er genoeg opbergruimte te vinden.

Er is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik.

Ook is er een ruime berging aanwezig waar je een fiets of brommer makkelijk kunt plaatsen.

De huurprijs van deze semi studio in Tilburg bedraagt €690,00 inclusief de kosten voor energie, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 1000,00.


Prijs
€690
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Aantal personen
1
Beschikbaarheid
per direct
Woonoppervlakte
20 m2
Woning code
RA-P01
Waarborgsom
€1.000