Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

3 kamer appartement Heikestraat 54C met in Tilburg te huur

Appartement 9 in dit prachtige project Heikestraat 54C

Het zeer ruime drie kamer appartement gelegen op de eerste verdieping met een eigen entree aan de binnenzijde zal 72m2 groot worden.

Bijna alle appartementen in dit complex zijn voorzien van een eigen berging, alle appartementen hebben een prive parkeerplaats.
Alle appartementen worden opgeleverd met een prachtige keuken voorzien van vaatwasser, combimagnetron en inductiekookplaat.
Uiteraard zijn alle woningen voorzien van een eigen aansluiting voor de wasmachine en droger. 

De huurprijs zal voor deze woning als volgt worden opgebouwd:
Kale huur €880,-
Levering en diensten €97,-
Parkeerplaats €50,-
Totale huurprijs excl. G/W/L €1027,-

Dit prachtige project aan de Heikestraat van 13 nieuwbouw appartementen staat op het punt om opgeleverd te worden.

Dit gebouw in de stadskern van Tilburg is aangekocht ten behoeve van transformatie naar wonen. Het stadscentrum is in een paar minuten bereikbaar en op loopafstand gelegen.

Het gebouw was in eigendom bij de gemeente en heeft een rijke historie. Het is gebouwd in de periode 1906 -1930 en is onder andere in gebruik geweest als nonnenklooster en als R.K. meisjesschool.

Door de grote behoeft aan (huur)woningen in Tilburg heeft Imvest na overleg met de gemeente een mooi plan ontwikkeld. Op de begane grond zullen een vijftal ruimtelijke appartementen worden gerealiseerd met allemaal een eigen entree aan de straatzijde. Vanuit binnen bereikbaar, zullen nog eens een achttal woonunits worden gerealiseerd. Door het veelal samenvoegen van de eerste en tweede verdieping zal door de hoogte die daarmee wordt gecreëerd, de lichtinval en de zichtbaarheid van onder andere de balkenstructuur in het dak, een lichte en loftachtige uitstraling worden gecreëerd.

De appartementen variëren in grootte tussen de circa 50 en 80 m2 en zullen allen een eigen parkeerplaats op het achter terrein ter beschikking hebben.
Er zullen in dit project zowel sociale als appartement in de vrije sector worden aangeboden.

Momenteel wordt hard gewerkt aan het verder uitwerken van de ontwikkeling.
Verwachte opleverdatum 1 januari 2018


Prijs
€1.027
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal personen
3
Beschikbaarheid
01-01-2018
Woonoppervlakte
72 m2
Woning code
MM-54C
Waarborgsom
€1.027