Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Schitterende loft te huur nabij Tilburg centrum

Deze woning (27-20) beschikt over hoge plafonds en een aparte slaapkamer. De moderne keuken is voorzien van vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. De goed afgewerkte badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Verder is er een separate ruimte met wasmachineaansluiting.

Deze zeer ruime loft (90 m2) is gelegen in een oud scholencomplex nabij de Hoefstraat. Deze woning is uitermate geschikt voor jonge dynamische bewoners.

Echt op jezelf wonen, maar huishoudelijke en vrijetijdsactiviteiten delen met gelijkgestemden. Hier wordt deze zeldzame combinatie werkelijkheid! 

De ruime woonkamer voorzien van mooie laminaatvloer is voorzien van een open keuken die alle functionaliteiten heeft die je mag verwachten.

In de woning vindt je een ruime slaapkamers en een moderne badkamer met aansluitingen voor een wasmachine en een droger.

De woning heeft een volledig afgesloten buitenruimte en eigen parkeerplaatsen.

In de huurprijs zijn de kosten voor de warmte voorziening mee genomen. Het volledige complex is voorzien van zonnepanelen. Alle andere utiliteiten zoals water en stroom dienen zelf te worden afgesloten.

Kale huur €1095,-
2 parkeerplaatsen €100,-
Voorschot warmte €100,-
Totale huurprijs zonder water elektra tv & internet is €1295,-


Prijs
€1.095
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal personen
2
Beschikbaarheid
15-11-2022
Woonoppervlakte
90 m2
Woning code
PV-P20
Waarborgsom
€1.295