Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Schitterende loft met huurtoeslag mogelijkheid in Tilburg te huur

Deze woning beschikt over hoge plafonds en een aparte slaapkamer. De moderne keuken is voorzien van vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. De goed afgewerkte badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Verder is er een separate ruimte met wasmachineaansluiting. Tevens is het gebouw voorzien van fitnessruimte.

Deze zeer ruime loft (80m2) is gelegen in een oud scholencomplex nabij de Hoefstraat. Deze woning is uitermate geschikt voor jonge dynamische bewoners.

Echt op jezelf wonen, maar huishoudelijke en vrijetijdsactiviteiten delen met gelijkgestemden. Hier wordt deze zeldzame combinatie werkelijkheid! 

De ruime woonkamer voorzien van mooie laminaatvloer is voorzien van een open keuken die alle functionaliteiten heeft die je mag verwachten.

In de woning vindt je een ruime slaapkamers en een moderne badkamer met aansluitingen voor een wasmachine en een droger.

De woning heeft een volledig afgesloten buitenruimte en twee eigen parkeerplaatsen.

Door de weloverwogen prijsstelling is het aanvragen van huurtoeslag voor deze woning mogelijk.
In de huurprijs zijn de kosten voor de warmte voorziening mee genomen. Het volledige complex is voorzien van zonnepanelen. Alle andere utiliteiten zoals water en stroom dienen zelf te worden afgesloten.

Kale huur €720,-
Levering en diensten €97,-
1 parkeerplaats €50,-
Vaste prijs warmte voorziening €65,-
Totale huurprijs zonder water elektra tv & internet is €932,-


Prijs
€720
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal personen
2
Beschikbaarheid
01-06-2020
Woonoppervlakte
75 m2
Woning code
PV-P20
Waarborgsom
€942