Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

4 kamer appartement met huurtoeslag mogelijkheid te huur in Tilburg

Op rustige locatie gelegen ruim 4-kamer appartement (type: maisonnette) gesitueerd op de 1e en 2e verdieping met balkon op het zuidoosten, berging op de begane grond en voldoende parkeergelegenheid.

Indeling:
Centrale entree met bellenplateau, intercominstallatie, brievenbussen, liftinstallatie, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

1e verdieping:
Hal/entree met meterkast, toiletruimte en trapopgang. Open keuken uitgerust met 4 pits gasfornuis en afzuigkap. Ruime woonkamer met toegang tot het balkon, welke op het zuidwesten is gesitueerd. De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloerafwerking.

2e verdieping:
Overloop met vaste kast. Drie ruime slaapkamers. De grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning beschikt over een ruime vaste kast met aansluitmogelijkheid ten behoeve van de wasapparatuur. Nette compacte badkamer met douche en wastafel aangesloten om de boiler van 80L

Kale huur €710,-
Levering en diensten €97,-
Huur berging €100,-

Je betaalt per maand boven op de huur een voorschot stookkosten van €65,- deze worden aan het eind van het jaar verrekend met het verbruik.
Totale huurprijs: €972,-


Prijs
€710
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal personen
5
Beschikbaarheid
07-07-2017
Woonoppervlakte
96 m2
Woning code
AL-I25
Waarborgsom
€972