Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Leuke zelfstandige studio met huurtoeslag mogelijkheid te huur in Tilburg

STARTERS EN STUDENTEN OPGELET! 

Betaalbaar wonen nabij het centrum van Tilburg in een compacte maar complete studio! 

Het complex beschikt over een eigen berging in het souterrain. Tevens zijn er een gezamenlijke fietsenberging, containerruimte en binnentuin aanwezig waarvan je gebruik kunt maken. 

Ben jij op zoek naar een aangename woonruimte met alle voorzieningen in de nabijheid? Kom dan eens kijken bij deze comfortabele studio. Ben jij klaar voor de volgende stap? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging! 

IN HET KORT: 
- Woonoppervlak: circa 22m² 
- Eigen externe bergruimte: circa 3m² 
- Gezamenlijke fietsenberging, containerruimte en binnentuin aanwezig; 
- Verwarming middels blokverwarming; 
- Bijdrage VvE slechts €72 per maand, incl. €25 stookkosten 
- Warm water via een elektrische energiezuinige boiler 

LOCATIE 
De Wolmaransstraat bevindt zich in een keurig kleinschalig appartementencomplex op een centrale locatie. Je kunt vrij parkeren rondom het complex, dus je ervaart hier geen parkeerstress. Winkels en uitvalswegen zijn in de direct nabijheid gesitueerd. 

Vanuit deze locatie op loopafstand het stadscentrum, stadspark en Onderwijs- en recreatiegebied Stappegoor te bereiken. In de Trouwlaan/Uitvindersbuurt staan een school, wijkcentrum een een wijkparkje. De ijsbaan, het zwembad, Willem II en de Korvelseweg met veel winkels zijn vlakbij. 

INDELING 
Bij binnenkomst in de woonkamer valt het direct op hoe licht de ruimte aanvoelt; het grote kamerbrede raam (dubbele beglazing) zorgt voor een oase van licht. Dankzij de praktische opzet kun je hier een handige bed-/bankcombinatie kwijt waarmee je slapen en leven kunt combineren. De lichthouten laminaatvloer en witte wanden zorgen voor een neutrale basis waar je met gemak je eigen stempel op kunt drukken! 

De open keuken maakt de woonkamer compleet. De keuken is voorzien van een handig keukenblok en kookplaat. 

De VvE is gezond en bijzonder actief (eigen huismeester en extern servicebureau), en de servicekosten bedragen slechts 72,- euro per maand (inclusief een voorschot in de stookkosten). De verwarming geschiedt via blokverwarming en warm water middels een elektrische boiler. 

Het complex beschikt over een entree, met aan de buitenzijde de brievenbussen en een intercomsysteem. Vanuit de entree heb je toegang tot de berging in het souterrain en via het trappenhuis toegang tot de portiek op de eerste verdieping.


Prijs
€660
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Aantal personen
2
Beschikbaarheid
01-07-2019
Woonoppervlakte
22 m2
Woning code
LJ-W20
Waarborgsom
€660