Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Ruime eengezinswoning nabij het centrum van Tilburg te huur

In een rustige eenrichtingsstraat in de wijk Korvel ligt deze fraaie sfeervolle tussenwoning uit de jaren '30 met o.a. een ruime keuken en badkamer op de begane grond, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, ruime zolder met twee dakkapellen en een flinke tuinberging. Op loopafstand vindt u het stadscentrum van Tilburg en de ligging ten opzichte van de uitvalswegen is eveneens uitstekend. In de straat is er voldoende parkeergelegenheid.

Begane grond:
De overdekte entree biedt toegang tot de hal waarvandaan de woonkamer te bereiken is. De hal biedt plaats aan de trapopgang naar de eerste verdieping.
De doorzon-woonkamer is sfeervol en biedt plaats aan zowel een grote eettafel als de zithoek aan de voorzijde van de woning. Achter de woonkamer is de keuken gelegen. De keuken is voorzien van een inbouwgaskookplaat, oven en afzuiginstallatie. De vaatwasmachine en koelkast zijn niet ingebouwd. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een zeer grote trapkast waar zich tevens de meterkast bevindt.
Achtereenvolgend is middels een tussenportaal de achtertuin en de uitgebouwde badkamer te bereiken. De badkamer is ruim en voorzien van een ligbad, toilet, wastafel en douchecabine.

Tuin:
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk bestraat en achterin voorzien van een zeer grote tuinberging. De berging biedt toegang tot de brandgang en deze tot de straat.

EERSTE VERDIEPING
Vanaf de overloop zijn 3 slaapkamers en middels een vaste trap de tweede verdieping bereikbaar. De ''master bedroom'' is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een wastafel.

TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Op deze verdieping zijn 2 dakkapellen geplaatst die zorgen voor veel lichtinval. De tweede verdieping doet dienst als extra slaapkamer.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. 
Voor deze woning zijn huisdieren toegestaan.


Prijs
€1.200
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal personen
3
Beschikbaarheid
01-04-2021
Woonoppervlakte
108 m2
Woning code
FK-H26
Waarborgsom
€1.200