Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Goed verzorgd en onderhouden 3 kamer appartement Europalaan

Appartement aan de Europalaan in Tilburg.

Goed verzorgd en onderhouden 3-kamerappartement, nabij treinstation Universiteit en winkelcentrum Westermarkt. Tevens liggen er om de hoek enkele winkels zoals een groentenboer, bakker, slager en cafeteria. De afgelopen jaren zijn alle kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met isolerende beglazing (HR++). Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is er een balkon.

Woonoppervlakte: circa 75 m²

Begane grond: Het complex heeft op de begane grond een gezamenlijk afgesloten portiek met hier de brievenbussen en de intercom. In de kelder vind je de berging (circa 10 m²).

Het appartement ligt op de tweede verdieping. De hal geeft toegang tot de woonkamer, de keuken, de slaapkamers en de volledig betegelde toiletruimte met toilet en fontein Er ligt een mooie laminaatvloer op de vloer, de wanden zijn gestuukt. Tevens bevindt de meterkast met 4 groepen zich in de hal.

De woonkamer heeft een zit- en eetgedeelte. Een handige vaste kast vind je in het woongedeelte. Het balkon aan de voorzijde van het appartement is zowel via de woonkamer als een van de slaapkamers toegankelijk. De woonkamer is afgewerkt met een mooie laminaatvloer en beschikt daarnaast over gestukte wanden, waarvan een wand uit schroten bestaat.

De keuken, circa 12m² groot, geeft toegang tot het balkon en de praktische doucheruimte. Er is een recht opgesteld keukenblok, een ombouw waarin de wasmachine verstopt zit met een gaskookplaat erboven. De keuken is voorzien van een tegelvloer, gestuukte wanden en een plafond met inbouwspots.

Slaapkamer 1 is voorzien van een laminaatvloer, een vaste kast en is circa 12m² groot. Slaapkamer 2 is voorzien van een laminaatvloer, een vaste kast, is circa 15m² groot en geeft toegang tot het zonbalkon.

Het appartement is zowel gemeubileerd als ongemeubileerd te huur dit gebeurd in overleg.

Het huurbedrag is € 710,- euro per maand
Huur berging € 60,-  (verplicht)
TV & internet € 40,-
Voorschot GWL € 90,-

De borg is 1 maand huur. Inschrijven is mogelijk.Prijs
€900
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal personen
3
Beschikbaarheid
01-01-2018
Woonoppervlakte
75 m2
Woning code
BG-E51
Waarborgsom
€900