Verkocht

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Nieuwe Bosscheweg 75 Tilburg

Het object bestaat uit twee woongedeeltes een appartement op de begane grond en een maisonnette woning op de eerste en tweede verdieping. Woning heeft twee huisnummer waardoor de onderste of/en bovenste verdieping bewoonbaar/verhuurbaar zijn. Voormalig was de begane grond kantoorruimte en woonde men boven. Ook dit is redelijk makkelijk als zodanig terug te realiseren. 

Object is als belegging en als eigen bewoning ideaal en gelegen aan een doorgaande weg in een zeer gewilde woonwijk nabij het centrum van Tilburg. 

Indeling: 

Begane grond 
Via de entree heeft u toegang tot de voordeuren van 75 en 75a. De woning op de begane grond komt u binnen in de ruime huiskamer voorzien van grote raampartijen met daarvoor rolluiken. Via de huiskamer heeft u toegang tot de slaapkamer en de hal. De hal is voorzien van toilet en loopt door naar de keuken. Deze is voorzien van verschillende keukenapparatuur. Via de keuken heeft u toegang tot de kelder(met stahoogte) en de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van ruime douche, wastafel, w.m.a. en 3 vaste kasten. Tevens is er een uitgang naar de plaats. De slaapkamer die via de woonkamer te bereiken is, is ruim van opzet en heeft ook een uitgang naar de plaats. 

Eerste en tweede verdieping: 
Via de hal komt u bij de voordeur van de maisonnette woning. Via de entree met ruime garderobe gaat u met de trap naar de overloop. Deze biedt toegang tot de woonkamer en tot de badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, toilet en wastafel. De huiskamer is over de lengte van de woning gelegen en heeft aansluitend een ruim balkon van maar liefst 26m2. De keuken is semi-open en voorzien van kookeiland, afzuigkap, losse koelkast en vaatwasser. Via een trap komt u op de tweede verdieping die toegang geeft tot 4 kamers. Twee aan de voor- en twee aan de achterzijde. In 1 van de kamers aan de voorzijde is w.m.a gevestigd. Tevens zit op de ruime overloop een inbouwkast. 
Buiten: 

De plaats is achter de woning gelegen op het westen gelegen en geeft toegang tot de Nieuwe Bosscheweg. De plaats is groot genoeg voor het parkeren van een auto. Tevens is als buitenruimte een ruim balkon op het westen gelegen. 

Bijzonderheden: 
- Woning heeft een kamerverhuurvergunning en is tevens gesplitst 
- Woning ligt in een zeer gerenommeerd en gewild stukje Tilburg 
- Aan een doorgaande weg nabij het centrum 
- Groot woonoppervlakte 
- Begane grond voorzien van rolluiken


Prijs
€475.000
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
5
Aantal personen
Beschikbaarheid
Woonoppervlakte
216 m2
Woning code
Waarborgsom
€0