Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Prachtig 3 kamer appartement met huurtoeslag mogelijkheid in Tilburg oud Noord te huur

Dit moderne appartement (op 1e etage) heeft veel sfeer, 3-kamers, een royaal en zonnig balkon, eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein en een berging! Het is vooral ook een appartement met veel lichtinval. Bovendien is het in een fijne, vooroorlogse rustige straat op fietsafstand van het centrum, de Spoorzone en het station. Kortom: fijn wonen! 

Bouwjaar 2004 
Inhoud ca. 160 m³ 
Woonoppervlakte ca. 65 m² 

Het appartement is op de 2e woonlaag (1e etage) van een kleinschalig appartementengebouw gelegen en is bereikbaar via lift en trap. Er is een centrale entree met trap, liftopgang en toegang tot het binnenterrein met parkeerplaatsen, berging en gezamenlijke containerruimte. Het binnenterrein is afgesloten middels een elektrisch bedienbare poort. Aangekomen op de 2e etage ligt het appartement aan het einde van een kleine galerij. Een hoekligging betekent altijd meer privacy. 

Indeling appartement 

Entree. Hal met meterkast, toiletruimte v.v. fonteintje en toegang naar de diverse verblijfruimten. De zonnige woonkamer heeft een glazen pui, waarvan een gedeelte een schuifpui is naar het balkon. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De open keuken is ingericht met een modern grijs L-vormig keukenblok voorzien van een spoelbak, vaatwasser, een breed 5-pits gasfornuis met oven en een afzuigkap. De losse koel/vriescombinatie en magnetron zijn ter overname. Vanuit de woonkamer is een slaap/werkkamer te bereiken. Ook vanuit deze kamer is er uitzicht op het balkon. De hoofdslaapkamer van ca. 11 m² is rustig aan de achterzijde gelegen. De naastgelegen badkamer is voorzien van een wastafel en douchehoek. Daarnaast bevinden zich hier de c.v.-combiketel en de warmteterugwin-unit en aansluitingen t.v. de wasmachine. 

Algemeen 

- Het balkon is op het westen gesitueerd. 
- De vloeren in het appartement zijn afgewerkt met eiken houten vloerdelen, de wanden met stucwerk en de plafonds 
met spuitwerk. 
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met draai/kiepramen en dubbel glas. Verder is er dak-vloer-en 
muurisolatie toegepast. 
- Er is een intercominstallatie aanwezig. 

Kale huurprijs €710,-
VVE bijdrage €155,-
Parkeerplaats verplicht €60,-
Totale huurprijs €925,- 


Prijs
€710
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal personen
2
Beschikbaarheid
01-04-2019
Woonoppervlakte
65 m2
Woning code
FD-V16
Waarborgsom
€925