Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Prachtige loft met huurtoeslag mogelijkheid en balkon te huur

Deze woning beschikt over hoge plafonds en een aparte slaapkamer. De moderne keuken is voorzien van vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. De goed afgewerkte badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Verder is er een separate ruimte met wasmachineaansluiting. Tevens is het gebouw voorzien van fitnessruimte.

Deze zeer ruime loft (80m2) is gelegen in een oud scholencomplex nabij de Hoefstraat. Deze woning is uitermate geschikt voor jonge dynamische bewoners.

Echt op jezelf wonen, maar huishoudelijke en vrijetijdsactiviteiten delen met gelijkgestemden. Hier wordt deze zeldzame combinatie werkelijkheid! 

De ruime woonkamer voorzien van mooie laminaatvloer is voorzien van een open keuken die alle functionaliteiten heeft die je mag verwachten.

In de woning vindt je een ruime slaapkamers en een moderne badkamer met aansluitingen voor een wasmachine en een droger.

De woning heeft een volledig afgesloten buitenruimte en twee eigen parkeerplaatsen.

Door de weloverwogen prijsstelling is het aanvragen van huurtoeslag voor deze woning mogelijk.
In de huurprijs zijn de kosten voor de warmte voorziening mee genomen. Het volledige complex is voorzien van zonnepanelen. Alle andere utiliteiten zoals water en stroom dienen zelf te worden afgesloten.

Kale huur €730
Levering en diensten €97
Laminaat €10
2 parkeerplaatsen €100
Warmte voorziening €63


Prijs
€730
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal personen
2
Beschikbaarheid
01-07-2020
Woonoppervlakte
80 m2
Woning code
PV-P21
Waarborgsom
€1.000