Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Appartement met 2 slaapkamers in Tilburg West te huur

Op gunstige locatie, te midden van diverse winkelvoorzieningen en het Westerpark gelegen 3-kamer (initieel 4-kamer) hoekappartement met balkon op het westen en berging in het complex. Het appartement is voorts gunstig gelegen ten aanzien van bijvoorbeeld Universiteit, Station - Universiteit en diverse sport- en onderwijsvoorzieningen.

Indeling:

Begane grond:
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, lift, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

4e verdieping:
Galerij met toegang tot de appartementen.

Appartement:
Hal/entree met meterkast, toilet en garderobe. Portaal met bergkast en toegang tot de lichte woonkamer van ca. 25 m2 met toegang tot het op het westen georiënteerde balkon. Vanuit de woonkamer toegang tot de dichte keuken in meervoudige (hoek) opstelling welke is uitgevoerd met koelkast, vriezer, vaatwasmachine, gasfornuis en afzuigschouw. De keuken is voorts voorzien van een tegelvloer, vaste kas en daarnaast bevindt zich hier de aansluitmogelijkheid ten behoeve van de was- en droog apparatuur.

Middels het portaal eveneens toegang tot de 2 slaapkamers (initieel 3 slaapkamers). In de grote slaapkamer bevindt zich de opstelling van de boiler. Volledig betegelde badkamer voorzien van douche met thermostaatkraan alsmede een wastafelmeubel.

Algemeen:
* volledig voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing
* nagenoeg het volledige appartement is voorzien van een laminaat vloerafwerking
* verwarming middels centrale voorziening; warmwater d.m.v. boiler
* centraal gelegen in winkelcentrum ''Westermarkt'' (boven supermarkt)


Kale huur €1137,-

Je betaalt per maand boven op de huur een voorschot stookkosten van €113,- deze worden aan het eind van het jaar verrekend met het verbruik.
Totale huurprijs: €1250,-


Prijs
€1.137
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal personen
3
Beschikbaarheid
01-08-2020
Woonoppervlakte
85 m2
Woning code
AL-I36
Waarborgsom
€1.250