Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Gemeubileerde eengezinswoning aan de Lanciersstraat in Tilburg

Deze gemeubileerde eengezinswoning aan de Lanciersstraat is beschikbaar vanaf 1 oktober.

De Lanciersstraat is gelegen op enkele minuten wandelafstand van de gezellige binnenstad, zodat u alle voorzieningen binnen handbereik heeft. Tilburg kent een rijk cultureel leven met o.a. (film)theaters, literair festival Tilt, museum De Pont en de geliefde Spoorzone waar verschillende festivals en evenementen worden georganiseerd. Ook de Piushaven is op loopafstand; een gezellige passantenhaven met een levendige boulevard en allerhande horecavoorzieningen. Via de A58 en A65 rijdt u gemakkelijk naar omliggende steden.

Eerste verdieping
De overloop is voorzien van spotverlichting en geeft toegang tot drie ruime slaapkamers. De vertrekken zijn uitgerust met een mooie houten vloer, strak afgewerkte wanden, een radiator en een of meerdere grote raampartijen. Een slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en een openslaande deur naar het dakterras en een slaapkamer beschikt over twee inbouwkasten, een frans balkon. De luxe badkamer is deels betegeld en voorzien van spotverlichting evenals een raampartij met draaikiepvenster. U vindt er een designradiator, wandcloset, inloopdouche met hand- en regendouche en verzonken kranen, twee wastafels en een diep ligbad.

Tweede verdieping
De zolderetage biedt plaats aan een ruime vierde slaapkamer, voorzien van een dakraam en een radiator. Door licht en oppervlakte is de ruimte tevens zeer geschikt om te worden ingericht als werkkamer. De naastgelegen berging is gemakkelijk toegankelijk en prettig ruim.

Tuin
Aan de achterzijde op het westen bevindt zich een onderhoudsarme en volledig afgesloten tuin. Hoewel de tuin volledig bestraat is, is er in plantenbakken en langs de stenen wanden alle ruimte voor groen. Onder de diepe overkapping zit u beschut tegen regen en felle zon. Het riante terras op de eerste verdieping is bereikbaar via twee van de slaapkamers. De ligging op het westen maakt dat u hier tot laat op de avond van de zon kunt genieten.


Prijs
€1.795
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal personen
4
Beschikbaarheid
01-10-2023
Woonoppervlakte
132 m2
Woning code
R-LAN
Waarborgsom
€3.590