Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Appartement met huurtoeslagmogelijkheid aan de Koestraat in Tilburg centrum te huur

Dit appartement met huurtoeslagmogelijkheid, op de tweede verdieping van het appartementencomplex "Tricolore", is rustig gelegen nabij het gezellige stadscentrum, en op loopafstand van het Besterdplein en het NSplein. Op de fiets ben je binnen een paar minuten in de Spoorzone, achter het Centraal Station, met zijn nu al "wereldberoemde" LocHal en leuke restaurants zoals, De Houtloods, De Wagon en Raw.

Entree complex:
De centrale hal van dit appartementencomplex is via de Koestraat toegankelijk. In deze hal bevinden zich de brievenbussen, het bellentableau en de toegang naar de trapopgang en de lift.

Indeling
Entree appartement:
Via de lift kom je in een centrale hal die toegang geeft tot de voordeur van dit appartement.
Eénmaal binnen heb je vanuit de hal toegang tot de living met keuken en slaapruimte, het toilet en de berging met de aansluiting voor de wasmachine. De meterkast bereik je vanuit de centrale hal naast de voordeur.

Woonkamer:
Bij binnenkomst in de woonkamer springt meteen de grote glazen pui in het oog. Met mooi weer kun je deze helemaal open slaan, het zorgt voor heel veel licht in deze woonkamer. Het gehele appartement is netjes afgewerkt. Vanuit de woonkamer heb je ook toegang tot de badkamer. Deze beschikt over een wastafel en een douche.

Keuken: De keuken bevindt zich tegen de achterwand in de living en beschikt over een kookplaat, een koelkast en er is een vaatwasser-aansluiting aanwezig.

Slaapkamer:
Het appartement beschikt over een slaapruimte, deze is gelegen in de woonkamer, en ligt dus niet in een separate ruimte.

Kale huurprijs €750,-
Levering en diensten €97,-
vve + voorschot warmte €116,-
Totale huurprijs €963,-


Prijs
€750
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal personen
2
Beschikbaarheid
01-04-2021
Woonoppervlakte
42 m2
Woning code
FK-K18
Waarborgsom
€963