Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Prachtige eengezinswoning Groeseind Hoefstraat Tilburg te huur

In de nieuwe wijk Groeseind gelegen keurige eengezinswoning.  

Het hart van de nieuwe wijk is het St. Pieterspark, een groene zone van 10.000 m2 waar het voor jong en oud goed toeven is. Veel aandacht is besteed aan de openbare inrichting van Groeseind: ruime en autoluwe straten, parkeervoorzieningen achter de woningen, veel groene zones en speelplekken voor de kinderen. Groeseind biedt een heerlijke leefomgeving aan iedereen. Op fietsafstand van het station, vlak bij diverse ontsluitingswegen en dichtbij alle noodzakelijke voorzieningen: wonen in Groeseind betekent Thuis zijn in de Stad.

Kenmerken woning:
De woning is voorzien van een complete keukeninrichting met inbouwapparatuur te weten; vaatwasser, koelkast, afzuigkap en gaskookplaat. De badkamer is uitgevoerd met een douche, 2e toilet en dubbele wastafel. De woning is volledig geïsoleerd en de verwarming geschiedt middels vloerverwarming.

De woning heeft de volgende indeling:
begane grond: entree/hal met toilet en toegang tot de woonkamer. De woonkamer met de open keuken aan de achterzijde heeft een oppervlakte van ca. 36 m².

1e verdieping: naast 3 slaapkamers van ca. 18 m², 11 m² en 10

m² treft u een badkamer aan.

Tuin: achtertuin met houten erfafscheiding.

Algemeen: - spuitwerk op plafonds en boven tegels wanden toilet - stenen dorpels in toilet en badkamer - aansluiting CAI/KPN in de woonkamer en hoofdslaapkamer - dubbele beglazing in hele woning - vloerverwarming in hele woning.

Om in aanmerking te komen voor deze woning geldt een minimale inkomenseis van € 46.000,= bruto per jaar.


Prijs
€950
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal personen
4
Beschikbaarheid
13-07-2017
Woonoppervlakte
95 m2
Woning code
HT-K009
Waarborgsom
€0