Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Prachtig nieuwbouw appartement in Pakhuis West in Tilburg

Dit nieuwbouw appartement aan de Veemarktstraat wordt in januari 2023 opgeleverd!

Pakhuis West bestaat uit 45 appartementen in meerdere types. Deze types blinken uit in ruimte, ligging en buitenruimte. De appartementen zijn gelegen boven circa 500 m2 commerciële ruimte en staan in het hart van het Veemarktkwartier in Tilburg.
Wie wil er nu niet wonen in een mooi appartement in de binnenstad van het prachtige Tilburg!?

Het appartement bevindt zich op de 5de verdieping en is toegankelijk door middel van een lift. Het appartementengebouw wordt voorzien van zonnepanelen op het dak. Dit scheelt weer op de energierekening.

De woning heeft een ruim balkon op het (zuid)oosten.Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een beschut gelegen balkon. Het appartement heeft een royale woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer voorzien van douche en wastafel, separaat toilet en een bergruimte met wasmachineaansluiting.

Verder is op de eerste verdieping nog een extra berging voorzien en op de begane grond vind je de gezamenlijke fietsenstalling. Ook een parkeerplaats voor je auto is bij het appartement inbegrepen. Je auto kun je parkeren in de naastgelegen 013 Tivoli garage.


Prijs
€1.490
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal personen
2
Beschikbaarheid
01-01-2023
Woonoppervlakte
69 m2
Woning code
JVN-VM
Waarborgsom
€1.490