Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Modern en luxe 3-kamer appartement aan de Boomstraat in Tilburg

Op een rustige locatie maar toch op zeer korte afstand van het centrum ligt dit jonge, instapklare appartement op de tweede etage met bijbehorende parkeerplaats en berging in de kelder. Het appartement is keurig afgewerkt en goed onderhouden. De actieve Vereniging van Eigenaars zorgt ervoor dat ook de gemeenschappelijke ruimtes er uitstekend bij liggen.

€1.225,00 kale huurprijs
€50,00 service kosten
€50,00 parkeerplaats / berging
€225,00 voorschot stookkosten (verwarming + elektra)
€1.550,00 totale huurprijs

INDELING EN VOORZIENINGEN

BEGANE GROND gemeenschappelijke ruimte

Op de begane grond bevindt zich de gemeenschappelijke entree. De royale hal beschikt aan beide zijden over een trappenhuis met lift van waaruit de bovenliggende appartementen bereikbaar zijn. 

Centraal in het gebouw is een bijzonder fraaie binnentuin gelegen met diverse beplanting en zitjes. De binnentuin staat ter beschikking van de bewoners en wordt netjes bijgehouden door de Vereniging van Eigenaars. 

APPARTEMENT volledig geïsoleerd

Het appartement is gelegen op de bovenste etage (2de verdieping). De woonkamer/keuken en slaapkamer zijn gesitueerd op het zuiden en beschikken daardoor over veel daglichttoetreding. Daarnaast is het gelegen in de hoek van het complex wat zorgt voor nog meer privacy. 

Entree; de ruime entree geeft toegang tot de woonkamer en biedt ruimte aan een garderobehoek. Tevens bevindt zich hier de meterkast. Middels de in de entree aanwezige videofoon kan worden gecommuniceerd met bezoekers die voor de voordeur staan. De videofoon beschikt over beeld en geluid.

Woonkamer en keuken; de ruime woonkamer is keurig afgewerkt met een laminaatvloer, geschilderde spuitwerk/stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. De vloer is voorzien van extra geluidsisolatie. Aan de zuidzijde zijn twee grote raampartijen aanwezig met draaikiepramen. Deze zorgen voor veel daglichttoetreding en op zomerse dagen geven de geopende ramen het gevoel alsof je buiten zit. 

De keuken bestaat uit een rechte opstelling en een kookeiland met luxe inbouwapparatuur en kastruimte. De apparatuur bestaat uit koelkast, kookplaat, combi oven en afzuigkap. 

Gang; de gang vormt een prettige buffer tussen de woonkamer en de slaapkamers, badkamer en andere ruimtes. De afwerking bestaat uit laminaat, geschilderde spuitwerk/stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. 

Slaapkamer I; de slaapkamer is gelegen aan de buitenenzijde van het complex, met uitzicht op de stad, heeft een oppervlakte van ca. 9,5 m² en beschikt over een draaikiepraam. De kamer is afgewerkt met vloerbedekking, geschilderde spuitwerk/stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. 

Slaapkamer II; de slaapkamer is gelegen aan de binnenzijde van het complex en heeft een oppervlakte van ca. 6,4 m² en beschikt over een draaikiepraam. De kamer is afgewerkt met vloerbedekking, geschilderde spuitwerk/stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. 

Badkamer; de badkamer is in luxe staat. Geheel betegeld en voorzien van een douche met hardglazen deur. Uiteraard is er ook een wastafel met planchet en spiegel met verlichting aanwezig. Het tegelwerk en het sanitair zijn in een neutrale kleur uitgevoerd.

Toilet; het ruime toilet is volledig betegeld en voorzien van een hangend toilet en een fonteintje. Het toilet is net als de badkamer neutraal van kleurstelling.

Wasruimte; in het appartement is een aparte wasruimte annex berging aanwezig. Deze ruimt beschikt over aansluitingen voor de wasmachine en droger en biedt daarnaast nog extra bergruimte.

KELDER parkeerplaats en berging

In de kelder die bereikbaar is per lift of met de trap, bevindt zich de parkeerplaats behorende tot het appartement. De parkeerkelder is afgesloten middels een elektrisch bedienbare poort (er zijn 2 afstandsbedieningen aanwezig). De kelder is met de auto bereikbaar vanaf de Kastanjestraat achter het complex.

De externe berging is eveneens gelegen in de kelder van het gebouw. De berging biedt ruimte aan bijvoorbeeld het stallen van fietsen. In de berging is verlichting aanwezig.

 

BUITEN

Aan de achterzijde van het complex liggen een aantal parkeerplaatsen die bestemd zijn voor bezoekers van het complex. Aan de straatzijde is een aparte ruimte aanwezig waarin zich de gezamenlijke vuilcontainers bevinden. Deze worden twee keer per week geleegd.

VOORZIENINGEN

Verwarming; de appartementen worden verwarmd middels een gemeenschappelijk systeem.

Ventilatie; de appartementen zijn allen voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem. Dit systeem zorgt voor afzuiging ter plaatse van de keuken, de badkamer, het toilet en de wasruimte. Ten behoeve van extra ventilatie zijn in de te openen ramen ook ventilatieroosters aanwezig.

Veiligheid; het gehele complex is enkel toegankelijk voor de eigenaren van de appartementen. Bezoekers kunnen vanuit het appartement worden binnengelaten middels een videofoon. Ook de parkeerkelder en overige gezamenlijke ruimtes zijn enkel voor bewoners bereikbaar.

Het appartement zelf beschikt over rookmelders die zijn aangesloten op het elektriciteitsnetwerk waardoor werking gegarandeerd is. Verder zijn alle ‘buiten’deuren en ramen voorzien van inbraakbestendig hang- en sluitwerk.

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en extra berging in de kelder.
Is volledig geïsoleerd en gelegen op het zuiden. Heeft een gemeenschappelijke binnentuin en bezoekersparkeerplaatsen achter het complex.


Prijs
€1.225
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal personen
2
Beschikbaarheid
01-01-2023
Woonoppervlakte
80 m2
Woning code
KB-BS130
Waarborgsom
€1.550