Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Tweekamerappartement met huurtoeslagmogelijkheid aan de Koestraat in het centrum van Tilburg te huur

Indeling
Entree
Je komt binnen via een portiek die je deelt met één buur. De portiek leent zich ervoor om een extra kast te kunnen plaatsen. Vanuit hier heb je toegang tot jouw nieuwe thuis.

Woonkamer
Wanneer je de woonkamer binnenstapt, valt direct op dat deze netjes is afgewerkt. Er ligt een fraaie laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met lichte kleuren. Dit zorgt voor een goede basis waar jij met je eigen persoonlijke stijl op verder kunt borduren.

In de woonkamer is genoeg ruimte voor een fijne zithoek waar je je kunt terugtrekken om lekker te ontspannen. Zo is een hoekbank, gevuld met zachte kussens en warme plaids bij de elektrische haard een uitermate geschikte plek om dit te doen.

Keuken
Naast een zithoek is er nog genoeg plek voor een eethoek in of bij de open keuken. De keuken zelf is geplaatst in een recht blok; een praktische opstelling waarbij je veel werkruimte hebt. Daarnaast beschik je over voldoende kastruimte en diverse apparatuur.

Slaapkamer
Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de slaapkamer. Hier is dezelfde laminaatvloer door gelegd en ook hier zijn de wanden neutraal afgewerkt. Het raam zorgt hier voor een prettige inval van daglicht.

Badkamer
Ook de badkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer. Deze is geheel betegeld en heeft een verzorgde uitstraling. In de badkamer ben je voorzien van een toilet, wastafel, douche en de aansluitingen voor het witgoed.

Locatie
Dit appartement is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex op loopafstand van het centrum, in de wijk Besterd. Tevens ben je binnen 10 minuten op het station van Tilburg Centraal.

In de wijk zelf heb je de beschikking over twee supermarkten, een basisschool en een plein met verschillende winkels. Daarnaast zijn er nog enkele speelgelegenheden voor kinderen te vinden.

Kortom, een net appartement waarbij de prijs-/kwaliteit verhouding zeer goed is met veel vierkante meters voor je geld en gelegen op een zeer gunstige locatie.

 


Prijs
€895
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal personen
2
Beschikbaarheid
01-03-2021
Woonoppervlakte
52 m2
Woning code
BV-K02
Waarborgsom
€895