Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

1 nette nieuwe studio te huur op een mooie locatie in Tilburg.

Het Arendplein is een rustige straat aan een groen speelveldje, gelegen in Tilburg-Zuid. De wijk bevindt zich op een kleine afstand van het stadscentrum en het winkelcentrum aan het Pater van den Elsenplein ligt op loopafstand. Verder is de wijk erg centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, het Elisabeth-ziekenhuis, de woonboulevard en het prachtige, groene Leypark. In de straat is voldoende parkeergelegenheid in de daarvoor bestemde parkeervakken.


Indeling en omschrijving semi-studio Tilburg:


Deze onlangs volledig gerenoveerde studio's is voorzien van een mooie nieuwe laminaatvloer. De ruime studio beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.De gezamenlijke keuken die wekelijks wordt schoongemaakt beschikt over diverse luxe inbouwapparatuur zoals een kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Ook is er genoeg opbergruimte te vinden.


Er is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik.Ook is er een ruime berging aanwezig waar je een fiets of brommer makkelijk kunt plaatsen.


De huurprijs van deze studio's in Tilburg bedraagt €665,00 en €650,00 inclusief de kosten voor energie, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 1000,00.


Prijs
€615
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Aantal personen
1
Beschikbaarheid
per direct
Woonoppervlakte
30 m2
Woning code
AP-14
Waarborgsom
€1.000