Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Nette studio met aparte slaapkamer aan de Bijsterveldenlaan in Tilburg

Studio met aparte slaapkamer aan de Bijsterveldenlaan in Tilburg

Bevindt zich op de eerste verdieping

Gemeubileerd

Huurprijs: €925,00 incl G/W/L + tv & internet

Grootte: 35m2

Bouwjaar: 1992

Gemeenschappelijke keuken op begane grond.

 

Deze nette studio in de Bijsterveldenlaan is op korte termijn beschikbaar! Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Neem dan snel contact op met BVwonen.

Indeling:

 

Begane grond

Op de begane grond bevindt zich een gemeenschappelijke keuken. Deze keuken wordt gedeeld door in totaal 4 personen. Het is enkel toegestaan om in deze keuken te koken. Dit is niet toegestaan in aparte de studio.

Eerste verdieping

De studio bevindt zich op de eerste verdieping, toegankelijk door middel van een vaste trap. Bij binnenkomst kom je uit in de woonkamer. Deze is voorzien van twee overstaande kiepramen. Ook is hier een tv- & internetaansluiting te vinden.

De volledig afsluitbare aparte slaapkamer heeft ramen over de hele lengte van de kamer. Eén van de ramen kan worden geopend.

Vanuit de slaapkamer loop je verder naar de badkamer. Deze is recent volledig gerenoveerd en voorzien van een luxedouchecabine. Ook is hier een wastafel geplaatst. Net zoals bij de rest van deze studio kan ook in de badkamer een raam worden geopend.

Tuin

Aan de achterkant van de woning ligt een zonrijke tuin, gesitueerd op het zuidwesten. Deze tuin wordt, net zoals de keuken, gedeeld door alle 4 de bewoners.

 

Overig

Gratis parkeren in de straat

Vlakbij Sportpark Bijstervelden


Prijs
€925
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Aantal personen
1
Beschikbaarheid
Woonoppervlakte
35 m2
Woning code
JE-B18
Waarborgsom
€0