Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Hoekwoning in Tilburg te huur nabij Tilburg centrum

Begane grond 
In de woonkamer ligt een tegelvloer en de wanden zijn neutraal afgewerkt. De basis is gelegd voor je eigen woonstijl. Vanuit de woonkamer is de keuken toegankelijk. De keuken is aan beide zijden van de ruimte geplaatst waardoor er meer dan voldoende opberg- en werkruimte is. De keuken is uitgevoerd met lichte fronten. In de keuken zit een 4-pits gasfornuis en een oven. 

Vanuit de keuken loop je naar de bijkeuken. Hier zijn aansluitingen voor het witgoed en cv-ketel Remeha quinta 2005. Vanuit de bijkeuken is de achtertuin toegankelijk. 

Aan de achterzijde van de woning ligt de badkamer (2013). Er ligt een marmeren vloer en is verder afgewerkt met mooie witte tegels. Er is een inloopdouche, zwevend toilet, wastafelmeubel en een design radiator. 

1e verdieping 
Vanaf de overloop op de eerste verdieping zijn alle vertrekken toegankelijk. Op de overloop tref je een toiletruimte. 

Op de eerste verdieping liggen drie keurige slaapkamers. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn beide afgewerkt met tapijt. Onder dit tapijt ligt al een laminaatvloer. De slaapkamer aan de voorzijde is afgewerkt met een laminaatvloer en is neutraal afgewerkt en tevens is er een vaste kast. Alle kamers hebben grote ramen waardoor er voldoende daglicht binnen komt. Op de tweede verdieping is een handige bergzolder. 

Tuin 
De tuin ligt op het noordwesten en door de stenen omheining geniet je hier van veel privacy. De tuin vergt weinig onderhoud waardoor jij de uurtjes gewoon kunt inzetten om even te ontspannen. Met een paar leuke bloembakken met fleurige beplanting wordt de tuin gelijk opgefleurd. De tuin beschikt over een handige berging met elektra en er is een eigen achterom. 

Locatie 
De wijk Hasselt ligt tussen de Ringbaan-West, Ringbaan-Noord, de Goirkestraat en de Kwaadeindstraat. In deze wijk vind je veel eengezinswoningen en een aantal flats. De meeste buurten in Hasselt zijn gebouwd na de oorlog en bestaan uit een mix van koop- en huurwoningen. Verder vind je in Hasselt nog veel mooie 18e-eeuwse panden, gebouwd in de tijd dat Tilburg nog een bloeiende textielindustrie had. In de directe nabijheid zijn het Centraal Station, Albert Heijn XL, Jumbo, basisscholen, speelpleintjes en uitvalswegen richting omliggende plaatsen bereikbaar. 


Prijs
€1.100
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal personen
3
Beschikbaarheid
01-03-2021
Woonoppervlakte
80 m2
Woning code
DG-B01
Waarborgsom
€1.100