Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

3-kamer appartement aan het Primus van Gilspark in Tilburg

Dit heerlijke 3-kamer hoekappartement is gelegen in de wijk Oude Dijk, nabij het bruisende centrum van de stad. De straat is rustig gelegen. Maar toch ben je zo op loopafstand in de Piushaven, het centrum en het centraal station. Op steenworp afstand ligt ook Stadspark Oude Dijk, deze rustige oase ontstond na een samenvoeging van een deel van de kloostertuin van de Zusters van Liefde en de voormalige tuin van Huize Nazareth. Wil je met de auto de stad uit? Geen probleem want diverse doorgaande wegen zoals de Bisschop Zwijsenstraat, de Broekhovenseweg en de Ringbaan Zuid brengen je snel op de A58 in de richting Eindhoven, Breda of Den Bosch.

Entree complex:
De centrale moderne hal van dit appartementencomplex is via de Oude Kerkstraat toegankelijk. In deze hal bevinden zich de brievenbussen, het bellentableau en de toegang naar de lift en de trap.

Indeling
Entree appartement:
Via de portiek kom je bij de voordeur van dit appartement. Eénmaal binnen heb je vanuit de ruime hal toegang tot de living en de keuken. De slaapkamers en de in 2015 volledig gemoderniseerde badkamer en toilet bereik je vanuit de tweede hal achter de woonkamer.

Woonkamer:
Bij binnenkomst in de woonkamer springen meteen de grote ramen in het oog. Deze zorgen voor heel veel licht in deze woonkamer en een mooi uitzicht op het balkon en het zuiden van Tilburg. In deze living plaatst je met gemak een royale zithoek en een grote eettafel. De "houtenlook" laminaat vloer loopt vanuit de woonkamer mooi door naar de keuken en de entree. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon, de keuken en een extra berging/bijkeuken.

Keuken: De strakke witte keuken in hoekopstelling beschikt over een dubbele spoelbak en een ingebouwde afzuigkap. Terwijl je staat te koken kunnen je gasten al lekker genieten van een drankje aan de eettafel of op het balkon.

Slaapkamer:
Het appartement beschikt over twee slaapkamers beide toegankelijk vanuit de gang achter de living van het appartement. De slaapkamers zijn lekker licht en strak afgewerkt met witte wanden en een donkere "houtlook" marmoleumvloer.

Badkamer: De badkamer, in 2015 volledig gemoderniseerd, is volledig betegeld en heeft een ruime inloopdouche en een wastafel met ondermeubel.

Bijkeuken/Berging: Het appartement beschikt over een inpandige berging. Hier vind je de aansluiting voor de wasmachine en de droger. Op de eerste verdieping van het complex bevindt zich nog een berging en op de begane grond vind je de gezamenlijke fietsenstalling.


Prijs
€1.450
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal personen
2
Beschikbaarheid
01-06-2022
Woonoppervlakte
95 m2
Woning code
KB-PVG
Waarborgsom
€1.450