Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Schitterende eengezinswoning aan het Stuivesantplein in Tilburg centrum

Op loopafstand van de Piushaven en gelegen aan een fraai groen park tref je hier een sfeervolle jaren '30 woning met nog een aantal glas-in-lood ramen. De woning heeft een royale woonkamer met tuindeuren, een fraaie keuken en een complete badkamer op de begane grond; 2 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een zolderverdieping als 3e slaapkamer. Buiten heeft de woning een gezellige stadstuin op het zuiden en een ruime berging.

Begane grond:
Entree met gang. Aan het einde bevindt zich de trapopgang naar de verdieping en middels een glaspaneeldeur is de woonkamer te betreden. De gang is voorzien van een tegelvloer, gesausde wanden en een gesausd plafond.

De woonkamer is een mooie grote ruimte met een erker aan de voorzijde en openslaande deuren naar de tuin. Er ligt een mooie laminaatvloer, alle wanden zijn gesausd met een structuurverf en ook het plafond is voorzien van structuurverf. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar middels een glaspaneeldeur.

De keuken ligt in de aanbouw en heeft aan weerszijden kast- en werkruimte. Onder het raam aan de tuinzijde tref je de spoelbak, de vaatwasser en een hoge kast met de combimagnetron. Aan de andere zijde staat een hoge kast met hierin de koel-vriescombinatie. Los in de hoek staat een groot fornuis met 5 pitten en een brede oven. In de hoek naast de deur naar de badkamer hangt de cv-ketel. Op de vloer ligt een donkere tegel en de wanden en het plafond zijn gestuukt. Vanuit de keuken is de verdiepte trapkast bereikbaar met hierin de groepenkast en de gasmeter.

Vanuit de keuken is de badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid (inclusief draaibaar scherm), een wastafelcombinatie, een hangcloset en een hangkast. Er is tevens in deze ruimte een aansluiting aanwezig voor de wasapparatuur. De badkamer is afgewerkt met tegels op de vloer, geheel betegelde wanden en een gestuukt plafond voorzien van inbouwverlichting.
Vanuit de badkamer is een deur naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot het plat dak, 2 slaapkamers een trapkast en de vaste trapopgang naar zolder. Er ligt laminaat en de wanden en het plafond zijn voorzien van structuurverf.

Slaapkamer 1 ligt aan de voorzijde en is ca 15 m² groot. Er is een (open) vaste kast aanwezig met onderin het expansievat van de cv-ketel. Er ligt laminaat en de wanden en het plafond zijn gesausd.
Slaapkamer 2 ligt aan de achterzijde, is circa 9 m² groot en is hetzelfde afgewerkt als slaapkamer 1.

Zolder:
De tweede verdieping is een grote open ruimte met aan weerzijden een groot dakraam. De ruimte is afgewerkt met een mooie laminaatvloer, gesausde wanden en een geïsoleerd dak. Aan een zijde is er een middels schuifdeuren afgesloten bergruimte gemaakt achter de knieschotten.

Buiten:
De woning is voorzien van een gezellige stadstuin op het zuiden met een grote berging achter op het perceel.


Prijs
€1.300
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal personen
3
Beschikbaarheid
per direct
Woonoppervlakte
101 m2
Woning code
BV-S16
Waarborgsom
€1.300