Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

2 kamer appartement in Rosmalen te huur

In het hart van de groene wijk Sparrenburg te Rosmalen, is dit keurige startersappartement op de begane grond met eigen berging gesitueerd. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit 12 appartementen die in 2007 zijn opgeleverd. In de directe omgeving zijn ruime parkeermogelijkheden.

Sparrenburg is een wijk in Rosmalen, ten oosten van de Deken van Roestellaan, ten noorden van de Oude Baan, ten zuiden van de spoorlijn en ten westen van het buitengebied en bossen van Rosmalen. De wijk is eind jaren zeventig en begin jaren tachtig gerealiseerd, kort na de bouw van de Kattenbosch. De wijk is sterk georiënteerd op voormalige landschappelijke elementen die in het gebied aanwezig waren voor de bouw van de wijk; de vele aanwezige houtwallen en lanen zijn zorgvuldig behouden. Hierdoor heeft de wijk een bijzonder groen en natuurlijk karakter.

De straatnamen van de wijk eindigen (met uitzondering van de Gastenberg) allemaal op -hoeven, hetgeen de wijk de bijnaam De Hoevens heeft opgeleverd.

Het appartementencomplex is gerealiseerd op een eerste klas locatie op korte afstand van het lokale NS-station van Rosmalen. De ligging is in alle opzichten ideaal. In de directe nabijheid van het appartementencomplex geniet u volop van talrijke maatschappelijke voorzieningen. Daarnaast bent u snel in de historische binnenstad van 's-Hertogenbosch met zijn rijke schakering aan maatschappelijke en culturele voorzieningen.

Kortom, een keurig afgewerkt instapklaar appartement in een groene omgeving!

INDELING

BEGANE GROND

Via de eigen entree aan de voorzijde van het appartementencomplex bereikt men het eigen appartement. Daarnaast is het mogelijk via de centrale entree toegang te krijgen tot de eigen berging.

Bij binnenkomst van het appartement komen we in de hal waar zich de toiletruimte en meterkast met elektrische verdeelinstallatie bevinden.

Als we verder doorlopen, komen we uiteindelijk in de sfeervolle woonkamer met open keuken. De woonkamer is keurig afgewerkt met een laminaatvloer, spuitwerkwanden en -plafond.

De woonkamer loopt naadloos over in de open keuken met een hoekopgestelde inbouwkeuken voorzien van o.a. gaskookplaat met afzuigkap, combimagnetron en een koel/vriescombinatie.

Vervolgens gaan we naar de slaapkamer met een overeenkomstige afwerking als de woonkamer.

Tenslotte bereiken we de volledig betegelde badkamer met sanitair, waaronder een douchecabine en wastafelcombinatie. In een nis is de CV-combiketel gesitueerd en aansluitmogelijkheden voor de wasmachine.


Prijs
€850
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal personen
2
Beschikbaarheid
per direct
Woonoppervlakte
42 m2
Woning code
BC-B17
Waarborgsom
€850