Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Uniek complex te huur op basis van de leegstandswet!

Uniek complex te huur op basis van de leegstandswet!

In de “De Beukenhof” in Goirle biedt zich de mogelijk om echt stijlvol te wonen in een luxe afgewerkt appartement van 87 m² met een eigen parkeerplaats en separate berging. Gelegen op een snel te bereiken rustige plek op loopafstand van het centrum van Goirle. Tevens heeft u vanaf uw balkon uitzicht op de Fraterstuin en fraaie platanen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aan de voorzijde voor bezoek en toch woont u in het hart van Goirle. Veel lichtinval in alle ruimtes en een zonnig buitenterras van 13 m² maken deze woning extra aantrekkelijk.. Woonkamer is ruim van opzet mede door de grote open keuken. Tevens is de badkamer zeer luxe ingericht. 

Voor het gebouw gelegen fraaie open ruimte, omzoomd door platanen van hoge leeftijd. Moderne ruime ontvangst in de hal van het complex met beltableau, brievenbussen en een automatische deur. Vanuit de ruime hal heeft u toegang tot de lift en trappenhuizen alsmede kan u doorlopen naar de fraaie fratertuin. Door de indeling is dit appartement zowel per lift als per trap snel te bereiken. De opzet van de architect, het aansluiten bij de omgeving en het gebruik van fraaie materialen van grote kwaliteit en uitstraling maken van het appartementengebouw een statig geheel. Ook de aaneensluiting met het pand van cultureel centrum Jan van Besouw maakt dit geheel een uniek object. 

Appartement op de derde etage 

Het op de derde etage gelegen appartement heeft een ruime entree en is het eerst gelegen appartement rechts vanaf de lift. Bij binnenkomst in het appartement komt u in de ruime hal die toegang geeft tot alle ruimtes in het appartement zoals de goed voorziene meterkast(5 groepen met aardlek), separate toiletruimte met wandcloset en fonteintje, ruime berging met wasmachineaansluiting, drogeraansluiting, cv-ketel(AWB 2007) en luchtbehandelingsinstallatie. 

Ook heeft u toegang tot de luxe ingerichte badkamer die geheel is betegeld, voorzien van een douche, ruim ligbad en wastafel in meubel. 

Via de hal heeft u buiten alle bovengenoemde ruimtes ook toegang tot de slaapkamer en woonkamer. De royale woonkamer (ca. 29 m2) met openkeuken is in het bezit van vloerverwarming met een houten vloer, een schouw met sierhaard, 2 dakramen en toegang tot het dakterras. 

Kwalitatief hoogwaardig en ruim is de open keuken (ca. 21 m2) met vaatwasser, koelkast, vriezer, wastafel, gaskookplaat(5 pits), oven, afzuigkap en meer dan voldoende kastruimte. 

De ruime slaapkamer (ca. 15m2) grenst aan het balkon en heeft daardoor een zeer ruimtelijk karakter. 

Het gehele appartement is zeer netjes afgewerkt en zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. 

Het balkon is gelegen aan de achterzijde grenzend aan de woonkamer en slaapkamer. Het is gemaakt van gemoffeld staal met een uniek uitzicht op o.a. de Fraterstuin. Het balkon is circa 13 m² en door de vorm en ligging aan de noordwestzijde van het gebouw in de zomermaanden zonnig en schaduwrijk tegelijk. Ook in het voorjaar en najaar is er voldoende mogelijkheid in de middag om van de zon te genieten. 

Appartement is rolstoelvriendelijk gemaakt door middel van de extra brede deuren die door eigenaar in het gehele appartement zijn gerealiseerd. 

Garage/berging/fietsen/container 

In de parkeergarage is voor ieder appartement een eigen parkeerplaats. De parkeergarage is beveiligd door een op afstand bedienbare roldeur en heeft een directe ontsluiting per lift en trappen naar de verdiepingen. 

Naast een eigen parkeerplaats biedt dit appartement een separate berging. Prachtige plaats om overtollige spullen in op te slaan. 

Er is een zeer ruime centrale afgesloten rijwielstalling aanwezig in de parkeergarage voorzien van elektra voor de elektrische fiets. Nabij de inrit van de parkeergarage is een dubbele deur die toegang geeft tot ruimte waar de gezamenlijke containers zijn opgesteld. 

Kortom; bent u op zoek naar een appartement in deze prijsklasse kom dan zeker een kijkje nemen wat dit prachtige complex, omgeving en appartement u allemaal te bieden heeft.


Prijs
€1.150
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal personen
2
Beschikbaarheid
01-07-2018
Woonoppervlakte
87 m2
Woning code
TD-R29
Waarborgsom
€1.150