Verhuurd

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

5 kamer appartement in Eindhoven te huur met balkon(s)

Volledig gerenoveerd zeer ruim vijfkamer appartement gelegen op de vijfde verdieping met berging in souterrain en een tweetal balkons, gelegen in winkelcentrum Vaartbroek, Staddeel Woensel. 

In de directe omgeving zijn vele voorzieningen aanwezig. Zo zijn er diverse supermarkten, eetgelegenheden, een gezondheidscentrum, scholen en kinderopvang in een straal van 500 m rondom de woning gelegen. Het centrum van Eindhoven en het Winkelcentrum Woensel met al hun voorzieningen zijn zowel per auto als fiets snel bereikbaar. In- en uitvalswegen zijn vlot bereikbaar. 

INDELING: 

BEGANE GROND: 
Aan pleinzijde bellentableau, centrale entree/hal met brievenbussen, ruime lifthal met een tweetal liften, verbinding met souterrain met inpandige berging van ca. 8 m2 groot voorzien van elektra. 

5E WOONLAAG: 
Kleine galerij waarin gelegen een 2-tal woningen. Entree naar woning, vestibule met inbouwkast alsmede meterkast, binnenhal met inbouwkast en toilet. Leef/eetkeuken met keukenblok en geeft toegang naar het balkon op oostzijde. 
Brede en ruime woonkamer (circa 27 m²) met op zonzijde gesitueerd ruim balkon. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer dat doorgelegd is tot in alle slaapkamers. 

Vanuit woonkamer toegang naar slaapvleugel met binnengang, in totaal 4 slaapkamers, geheel betegelde badkamer met ligbad, toilet en vaste wastafel. Totale oppervlakte van het appartement bedraagt circa 109 m²! 

Ligging 
De Lichtstad Eindhoven is gelegen in het Zuidoosten van de provincie Noord-Brabant en telt ruim 200.000 inwoners en is daarmee de 5e stad van Nederland. Van oudsher een industriestad en inmiddels welbekend door met name Philips, DAF en PSV. Als universiteitsstad mag Eindhoven er ook zijn met de Technische Universiteit, de Design Academy en diverse Hogescholen. Vandaag de 
dag fungeert Eindhoven mede door de High Tech Campus, als het centrum van technologie in het zuiden van Nederland. Eindhoven wordt ontsloten door diverse snelwegen (A2, A50, A58, A67) en met Eindhoven Airport is deze Brabantse stad ook per vliegtuig goed te bereiken. Een bruisende stad waar jaarlijks evenementen als de Dutch Design Week, de Marathon van Eindhoven en het Internationale lichtfestival GLOW duizenden bezoekers trekken. 

ENIGE BIJZONDERHEDEN: 
• Fraai gelegen in Winkelcentrum Vaartbroek, stadsdeel Woensel, riant uitzicht over groen van Eindhoven. 
• Berging in souterrain. 
• Totale oppervlakte appartement circa 109 m². 
• Bouwjaar 1970. 

Huurprijs €1300,- excl.
No student groups!
Maximum 2 diffrent last names!


Prijs
€1.300
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal personen
2
Beschikbaarheid
1-10-2021
Woonoppervlakte
109 m2
Woning code
WE-W25
Waarborgsom
€1.300