Verkocht

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Acaciastraat 50, Breda

Beleggers opgelet! Een degelijk studentenpand met een rendement van 8% in de studentenbuurt van Breda. De nettohuur(bruto huur min g/w/e) bedraagt €25.200 per jaar(factor 12,5). Een Kamerverhuurpand bestaande uit zeven kamers (vergund middels overgangsrecht voor zes personen) van in totaal 108 m² gelegen in de wijk Tuinzigt te Breda. Het betreft kamerverhuur conform het overgangsrecht. Dit pand is al vanaf minimaal 2005 in gebruik als kamerverhuurpand voor minimaal zes personen. Het pand is tevens voorzien van doorgekoppelde rookmelders.

Het pand kan leeg of in verhuurde staat worden opgeleverd. Het pand kan dus tevens als gewoon woonhuis gekocht worden indien u niet wenst te verhuren.

Het object is op circa twaalf minuten fietsafstand gelegen van de NTHV Breda en de Avans Hogescholen. Aansluitingen met het openbaar vervoer zijn aanwezig via de bushalte aan de Meidoornlaan, waardoor het Centraal Station, het centrum van Breda en de hogescholen goed bereikbaar zijn.

In de nabije omgeving van het object liggen diverse openbare voorzieningen, zoals de Jumbo, The Readshop en de Marskramer.


Prijs
€315.000
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
7
Aantal personen
6
Beschikbaarheid
Woonoppervlakte
108 m2
Woning code
Waarborgsom
€0