Nieuw

Reageer op deze woning

Bram Vermeulen

BVwonen B.V.

Havendijk 26
5017AM Tilburg
Nederland

E-mail: info@bvwonen.nl
Telefoon: 013-5353205

Reageren via E-mail
Bel 013-5353205

€250.000

Piusstraat 152 Tilburg

Omschrijving

** OPEN HUIZEN DAG 6 OKTOBER VAN 11.00u-15.00u ** 

Voor ieder die op zoek is naar een bijzonder pand, in de binnenstad en alle uitvalswegen in de buurt wil hebben, is dit de uitgelezen optie voor u. Woning is zeer ruim van opzet en biedt mogelijkheden voor bijvoorbeeld een atelier, kleinschalig winkel, of praktijk aan huis. Maar ook voor de persoon die graag ruim wil wonen nabij de binnenstad van Tilburg. 

Dit voormalige winkelpand met veel ruimte( ca. 365 m3), is verbouwd tot een sfeervolle woning met luxe keuken en badkamer en beschikt over veel ruimte op de begane grond, waaronder de voorkamer van ca. 19 m2 en de zitkamer ( voormalige winkelruimte) van ca. 22 m2. Via deze twee grote ruimtes komt u nog in een hal met separaat toilet en de keuken. De keuken is zeer compleet en netjes van opzet en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Via de keuken heeft u toegang tot de tuin. 

Via een deur in de zitkamer komt u bij de trap naar de eerste verdieping die uitkomt op de overloop. Deze biedt toegang tot 2 slaapkamers die aan de voorzijde gelegen zijn en de badkamer. Deze is voorzien van douche, wandcloset en dubbele wastafel. Er is tevens toegang vanaf de overloop tot een aparte was-/CV-ruimte met wasmachineaansluiting en cv-ketel opstelling (2006). Achter deze ruimte zit een deur naar een grote berging/vliering die gesitueerd is boven de achterbouw van de woning. 
De tuin ligt op het zuid-oosten en biedt privacy en rust. Tuin heeft een zijontsluiting die naar de voorzijde van de straat leidt. 
De woning biedt vele opties en is gelegen in een zeer gewilde wijk nabij het centrum. Maak een afspraak en kom vooral even kijken naar alle mogelijkheden.

Prijs
€250.000
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal personen
Beschikbaarheid
Woonoppervlakte
110 m2
Woning code
Bouwjaar
Perceeloppervlakte
110 m2
Woning inhoud
377 m3
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras
Ja
Incl. gas, water en licht
Incl. internet
Incl. radio en tv
Incl. gezamelijke wasmachine
Incl. gezamelijke droger
Incl. gemeentelijke belastingen