Verkocht

Meer zien? Schrijf je hier in!

Wachtwoord

Sint Annastraat 32 Tilburg

Kamerverhuurpand met 2 slaapkamers (3 studentenkamers) te koop in het centrum van Tilburg!

De woning is gesitueerd op loopafstand van het centrum, gelegen in de centrumwijk St. Anna. Interessante karakteristieke- en sfeervolle starterswoning met bijzonder grote tuin op het zuid oosten die mogelijkheden biedt voor zowel uitbouw van de woning, als parkeren op eigen terrein. De woning is ideaal gelegen ten opzichte van vele voorzieningen zoals supermarkten, openbaar vervoer, winkels de stadschouwburg maar ook het winkelcentrum van Tilburg. De woning dient wel gemoderniseerd te worden. Tevens staat deze centrale wijk bekend als een zeer rustige omgeving.

Indeling:
Begane grond:
Hal met meterkast, trapopgang en toegang tot aan de rechterzijde de keuken (8 m2)met eenvoudig keukenmeubel en voorwaarts de woonkamer van 18 m2 groot. In de woonkamer bevinden zich twee openslaande deuren met toegang naar de bijzonder ruime tuin (18,80 m x 4,10 m). Hal, keuken en overloop zijn volledig voorzien van laminaat.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers en de overloop zijn volledig voorzien van laminaat. De grote slaapkamer aan de voorzijde heeft een verhoogd plafond waardoor de kamer erg ruimtelijk oogt. De gedateerde doucheruimte is voorzien van wastafel en douchegedeelte.

Buiten ruimte:
Deze erg ruime tuin biedt vele uitbouw mogelijkheden. Op dit ogenblijk bevindt zich er een afsluitbare schuur deze zou eenvoudig omgebouwd kunnen worden naar garage zonder veel tuin te verliezen.
Ook een aanbouw behoort tot de mogelijkheden hiervoor is ruim voldoende vrije ruimte aanwezig.
Via achterzijde goed bereikbaar door middel van doodlopende kindvriendelijke straat.

Algemeen:
Ideale starterswoning in het centrum van Tilburg
Mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein
Zeer royale tuin
Uitstekende uitbouw mogelijkheden


Prijs
€185.000
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal personen
Beschikbaarheid
Woonoppervlakte
60 m2
Woning code
SAB32
Waarborgsom
€0